Páginas

miércoles, 20 de marzo de 2013

VI Jornades de música al carrer


   Un any més, i com ve sent habitual des de fa sis anys, l’escola de música “La Nova”, de la S.M. “La Nova” de Xàtiva, surt al carrer a realitzar les audicions del 2on trimestre.
Aquest any les audicions es faran el dissabte 23 de març a partir de les 11h del matí. Tot aquell vianant que passege per Xàtiva podrà trobar-se per qualsevol lloc proper als locals de la societat, un grup d’alumnes tocant en conjunt el seu instrument. Des de la sede de l’escola de música “La Nova”, passant per la plassa la bassa, carrer botigues, plaça Tetuan, placeta del BBV i alameda Jaume I, actuaran, acompanyats pels seus professors, alumnes de clarinet, flauta, oboè, fagot, saxo, trombó, trompeta, violí, viola, i cello, per a finalitzar amb la actuació de la banda infantil i la banda jove que junt als alumnes de dança, ens oferirà un repertori variadet, amb temes de cinema musical. De punt a punt de l’audició s’anirà en comitiva, acompanyats pels alumnes de percussió a ritme de Pop. Si el temps no ho impedis, els xativins podran gaudir d’una matinada musical a càrrec dels educands de l’escola de música “La Nova”, en cas contrari, les audicions es tralladaran a “L’espai cultural La Nova”, situat en les sales anexes al Gran Teatre de Xàtiva, al costat de l’institut “La Costera”. Us esperem... Gaspar Nadal

Los alumnos de Danza 3 actuarán junto a la Banda Jove a las 12.30 aproximadamente en la Alameda (a la altura de Correos)